| FORSIDE | PROFIL | SERVICE | REFERENCER | KONTAKT OS |Kontorfællesskab, OfficePark Herlev - København

Flot nyere flerbrugerhus i Herlev med bedste beliggende direkte ud til Ring3.

Beliggenhed
Med facade direkte til Ring3, lige i krydset Mileparken/Ring3, finder du OfficePark Herlev, med mere end 35.000 m² kontor. Der er parkering i kælderen og 3 timers gæsteparkering i terræn.
Lejemålet er beliggende meget centralt med busstoppested lige ud foran døren samt kun 5 minutters gang fra Herlev S-tog Station.
Derudover er der rigtig gode tilkørselsforhold fra Ring3. Yderligere kommer den kommende letbane til at have stoppested lige ud for bygningen.

Lejemålet
Lejemålet er beliggende på 4. sal med en fantastisk udsigt. Lejemålet er en del af et kontorfællesskab. Kontorfællesskabet har et præsentabelt ankomstområde med loungemøbler. Der er gardeobe til personale og g├Žster, samt flotte bad- og toiletfaciliteter. Kontorfællesskabet er ligeledes inderettet med fælles tekøkken i lyse kvalitetsmaterialer. Lejemålet er nyistandsat og indflytningsklar, og indrettet med enkeltmandskontor, te-køkken i lyse kvalitetsmateriaer, celle kontorer, opholdsareal, personalefaciliteter mv. Lejemålet er indrettet med egetræsgulve og gulvtæppe i storreumskontor. Der er indrettet med glasvægge, der sikre en lethed og bringer lys ind i lokalerne. Indretningen er rigtig godt disponeret og giver minimal spildplads, samtidig med, at der er god plads til opholdsområde. Lejemålet er en del af et flerbrugerhus, med fælles lækker kantine samt fri afbenyttelse af mødelokaler med AV-udstyr. Der er desuden et stort konference lokale i direkte tilknytning til kantinen, ligeledes til fri afbenyttelse. En foldevæg mellem konferencelokalet og kantinen, gør det muligt at ahfolde store arrangementer.

Lys og indekilma
Huset er opført ihht. den nye energiramme, hvor der er gjort ekstra meget for at sikre indeklimaet. Vinduespartierne er ekstra høje, hvilket sikre et godt lys i lokalerne, hvorved energiforbruget til belysning minimeres. Der er komfortventilation overalt i ejendommen.

Se prospekt Ring3 OfficePark Herlev

Se plantegning

Ejendomsdata


Ejendomstype: Domicil/Kontor


Adresse: Lyskær 3CD, 4. tv, Lokale A, 2730 Herlev


Størrelse: 416 m²

Pris: 1.070 kr. pr. m²Kontakt: Henry Johansen

E-mail: henry@bokagroup.dk

Telefon: 4042 7820


Kontakt: Millie Korsdal Johansen

E-mail: mkr@bokagroup.dk

Telefon: 2331 6931

Copyright 2020 © BOKA GROUP A/S  ·  C. F. Tietgens Boulevard 30 1. sal TV  ·  5220 Odense Sø  ·  Tlf.: 5377 4730
Opdateret d. 26.04.2021